fredag den 11. september 2015

Endnu en bogblog

sidder du nok og tænker, og ja det er det.

Jeg har tidligere skrevet om min interesse for bøger på min gamle blog: snoretoppen.blogspot.com
Men efter længervarende sygdom samt andre private ting, opgav jeg at opdatere bloggen. Samtidig havde jeg nogle tekniske problemer med den, så det krævede jeg startede helt forfra med at opdatere rigtig mange gamle indlæg. Derfor har jeg ikke gjort mere ved det.

Samtidig har jeg længe gået og leget med tanken om at lave en blog, der kun omhandler de bøger og boganmeldelser, jeg alligevel ikke kan lade være med at skrive.

Efter noget tilløb skete det endelig.

Den er langt fra færdig, og jeg vil på nuværende tidspunkt ikke love opdateringer hver dag.
Men jeg vil alligevel begynde så småt at sætte mine gamle anmeldelser ind, og så kommer der jo nok nogle nye ind i mellem.

Jeg er udlært boghandler samt kontorassistent, og trives ved begge job. Dog kan jeg ikke længere stå op en hel dag. Så nu er det med at finde ud af hvad der så skal ske.

Under mit sygdomsforløb, har jeg i perioder ikke kunnet koncentrere mig om særlig meget, som nyheder og andet. Men at dykke ned i en bog og dens handling, har jeg langsomt fået lyst og overskud til igen, Trods det stadig kan knibe med koncentrationen i forhold til så meget andet. Egentlig lidt underligt, men mon ikke det er et spørgsmål om, hvem man er som person.

Jeg vil i hvert fald starte med at byde jer velkommen, og håber i får masser af god inspiration.

Venlig Hilsen
Micha

3 kommentarer:

  1. Hej Micha
    Jeg så i en kommentar på Strikkeheksen.blogspot du havde købt opskriften på sjalet Pretty as a Peacock på dansk.Jeg har længe ledt efter den uden at finde den og vil derfor spørge dig hvor du har købt din eller om du måske vil sælge din egen opskrift hvis du ikke skal bruge den? Mange hilsener
    Ingrid E.

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet